Foto's van mijn reizen, tafeltennis en dynamictennis

Webshop/foto’s op acryl

Vanaf nu kan je ook rechtstreeks bij mij mijn afdrukken kopen. Deze afdrukken hangen momenteel in mijn eigen woning. Ze zijn 90×60 of 60×90 en afgedrukt op acrylglas met een aluminiumframe zodat ze makkelijk op te hangen zijn.

Alle afdrukken zijn voorzien van een digitale handtekening. Voor de afdrukken zoals ze hier staan vraag ik €150 euro per stuk (exclusief verzending).

Wil je een van deze afdrukken kopen vul dan het contactformulier onderaan in en dan neem ik zo snel mogelijk contact op over de betaling en verzending. Gezien het formaat heeft mijn voorkeur om de afdrukken af te halen.

Hier de foto’s zoals ze zijn afgedrukt. De witte muur is een gebroken wit (ral 9010) om zo beter in te kunnen schatten hoe de kleuren in het echt zijn.

1:

2:

3:

    Verder Bericht

    Vorige Bericht

    Laat een reactie achter

    © 2024 Foto's van mijn reizen, tafeltennis en dynamictennis

    Thema door Anders Norén