Foto's van mijn reizen, tafeltennis en dynamictennis

Carretera austral deel 2

Nu op de weg terug. Via dezelfde ferry, en dezelfde route is het geen enkel probleem om weer te genieten van het uitzicht. De andere kant geeft een heel ander zicht op de route. Wederom schitterende pieken.

We zijn onderweg naar Vila Cerro Castillo om een wandeling te maken. Deze is eigenlijk nog gesloten maar we gaan het toch proberen. De eerste kilometers gaan super snel. Maar halverwege komen we de eerste sneeuw tegen. Na een paar uur door de diepe sneeuw te lopen komen we bij de tweede camping aan. We besluiten om te draaien omdat het gewoon niet verstandig is om door te lopen. Maar gelukkig breekt de zon door en krijgen we nog schitterende uitzichten.

We volgen niet de hele route terug. Op het einde gaan we via Chiloe Island, maar van tevoren komen we nog bij de hanging glacier een wandeling van zo’n 3 uur die iedereen moet maken. (wel even reserveren dat kan niet ter plekke dus doe dat in het dorpje waar je internet hebt).

Nu onderweg naar Chiloe island. Na een ferry die ipv 6 uur 8 uur duurt slapen we met een geweldig uitzicht. De dag erna gaan we naar het strand waar pinguins zitten en krijgen we een prive tour die we de avond van tevoren gereserveerd hebben.

Daarna gaan we terug naar Puerto Mont of eigenlijk Puerto Varas want Puerto montt is niet de mooiste plaats. We worden getracteerd op een geweldig uitzicht op de vulkaan aan de overkant.

Verder Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Foto's van mijn reizen, tafeltennis en dynamictennis

Thema door Anders Norén