Foto's van mijn reizen, tafeltennis en dynamictennis

Carretera austral deel 1

Ik zet hier eigenlijk alleen foto’s neer. Maar dit keer toch een stukje tekst, vooral omdat het zo’n bijzondere route is.

Het begint met de vlucht. Ik ben naar Santiago in Chili gevlogen met KLM een van de snelste vluchten om er te komen. Daarna doorgevlogen naar het zuiden balmaceda waar mijn zusje mij op kwam halen. Daardoor heb ik het begin van de route dus gemist. Hoewel ik een groot deel op de terugweg heb gedaan. Jawel we zijn heen hen terug gereden.

Doordat we vroeg in het seizoen waren (oktober) lag er nog erg veel sneeuw zoals je kan zien op de foto’s ook waren veel bomen nog kaal. Of hadden ze een soort van bloesem.

Na een korte stop op een van de bekendste stukken rondom Villa Cerro Castillo met een groot aantal haarspeld bochten doorgereden naar Puerto Rio Tranquillo om iets verder op een huisje te slapen. Slaapplaatsen genoeg zo vroeg in het seizoen. En ook benzine is niet echt een probleem. Gewoon tanken wanneer je kan.

Via de dorpen en schitterende slaapplekken hoewel vaak toch wat primitief met houdkachel via Tortel aangekomen in Villa o’higgens. Een boot waar je denk ik het het hoogseizoen echt op tijd bij moet zijn. Hij vaart regelmatig maar is erg klein. Mogelijk is er een tweede boot maar zie zag er toch wat minder uit.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2024 Foto's van mijn reizen, tafeltennis en dynamictennis

Thema door Anders Norén